Docenten

null
Gaby CoolenGaby is productontwikkelaar Woont bij Pameijer. Ze heeft veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten die aansluiten bij de ondersteuningsbehoefte van de cliënten van Pameijer en bij de veranderingen in het sociale domein.
null
Frank HagelsteinFrank Hagelstein is manager Wonen en zorg bij ActiZ, de branchevereniging van 400 zorgorganisaties die ouderen en chronisch zieken verplegen en verzorgen.
null
Hans Peter Jung Hans Peter is huisarts in Afferden en initiator van een experiment met VGZ. Het experiment met een nieuwe bekostiging, een kleinere normpraktijk en een focus op positieve gezondheid leidt tot fors lagere zorguitgaven.
null
Eline de Kogel Eline is manager eerstelijnszorg bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Eline is met haar team o.a. verantwoordelijk voor de bekostiging van huisartsenzorg, wijkverpleging, geboortezorg, apotheekzorg en paramedische zorg.
null
Frido Kraanen Frido is lid Raad van Bestuur bij Omring. Frido is als bestuurder goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de zorg en de strategische betekenis daarvan voor Omring. Daarnaast was hij bij het ministerie van VWS (o.a als plaatsvervangend directeur) betrokken bij tal van stelselwijzigingen in de zorg.
null
Jill MentinkJill is longarts in het Reinier de Graaf ziekenhuis.  Zij kent de dagelijkse ziekenhuispraktijk van binnenuit en is goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen een ziekenhuis.
null
Melita van der MerschMelita is advocaat-partner bij Velink & De Die advocaten, een kantoor dat zich volledig richt op de gezondheidszorg. Ze heeft jarenlang als advocaat gewerkt bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Ze is gespecialiseerd in de financiering en vergoeding van zorg.
null
Kor NoorlagKor is manager Besturing & Bekostiging bij de NVZ. Daarvoor was hij plv. directeur zorgmarkten cure bij de NZa. Kor heeft veel kennis van bekostigingsvraagstukken in de ziekenhuiszorg.
null
Marianne RasMarianne is accountmanager bij Pameijer. Pameijer helpt mensen bij wonen, werken en opgroeien. Pameijer werkt in de gemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis als één van de eersten in Nederland op basis van populatiebekostiging.
null
Ingrid RenesIngrid is als beleidsadviseur werkzaam bij Zilveren Kruis. Ze is medeverantwoordelijk voor het inkoopbeleid van de zorgkantoren van Zilveren Kruis.
null
Daan RooijmansDaan is senior manager zorginkoop bij CZ. Hij heeft veel ervaring met de inkoop van zorg en hij is uitstekend op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen rond de contractering.
null
Hannelore SchoutenHannelore is Managing consultant bij Berenschot. Daarvoor vervulde zij bij het Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum diverse functies, waaronder programmamanager nieuwbouw.
null
Marc SoetersMarc is partner bij ZorgmarktAdvies. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met strategische advisering op het gebied van bekostiging, regulering en marktordening in de zorg. Marc geeft sinds 2010 jaarlijks meerdere cursussen over het Nederlandse zorgstelsel.
null
Piet StamPiet is Associate partner bij Equalis en expert op het gebied van risicoverevening. Hij adviseert de overheid al jaren over de werking en technische verbeteringen van het risicovereveningssysteem.
null
Jeroen TebbensJeroen is senior manager public finance bij BNG Bank. BNG is marktleider bancaire financiering in de zorg. Jeroen heeft ruim tien jaar ervaring met het verstrekken van financiering aan zorginstellingen.
null
Marco VarkevisserMarco is hoogleraar marktordening in de gezondheidszorg bij Erasmus School of Health Policy & Management. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met de vraag hoe via de organisatie van een zorgstelsel de doelmatigheid, toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg het beste kan worden bevorderd.
null
Gerrold VerhoeksGerrold is partner bij ZorgmarktAdvies. Voorheen was hij plv. directeur bij het ministerie van VWS. Hij heeft circa twintig jaar ervaring met strategische advisering op het gebied van bekostiging, regulering en marktordening in de zorg. Gerrold geeft sinds 2010 jaarlijks meerdere cursussen over het Nederlandse zorgstelsel.
null
Marcel VrijhoevenMarcel is Manager Zorgverkoop bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Hij heeft vanuit zijn verleden bij het St. Antonius Ziekenhuis, Zilveren Kruis en de NZa ook veel kennis van maatschappen, zorginkoop en ziekenhuisbekostiging
null
Joost Warners Joost is directeur bij Medisch Specialistisch Bedrijf Gouda. Joost was in het verleden werkzaam bij bij Casemix als businessmanager, bij DBC Onderhoud als projectleider DOT en bij de NZa op het gebied van informatiebeleid, strategie en DBC’s.